De beste wensen voor 2019Komend jaar trekt Uranus definitief het teken Stier binnen. Waar hij door Ram de afgelopen zeven jaar veel technologische veranderingen met zich meebracht – online winkelen, digitaal inchecken en de selfies waarmee iedereen zichzelf ‘verkoopt’ op internet – daar komt nu het woord ‘samen’ weer in beeld, het bewustzijn dat we het met elkaar moeten doen. De vernieuwingen die als nevenproduct eenzaamheid en gebrek aan bescherming tot gevolg hadden, zullen nu worden ingezet in het daadwerkelijk gezond maken van Moeder Aarde en het weer voor elkaar gaan zorgen. Veranderingen dus op het gebied van werken, wonen en relaties waarbij de vrouwelijke energie aan het woord is.

Deze voorspellingen schetsen slechts een globaal beeld omdat zoveel aspecten uit de persoonlijke horoscoop niet kunnen worden meegenomen.

Ram 21 maart – 21 april
Neptunus loopt al enige jaren door je 12de huis. Dit betekent dat je de dingen in een bredere context gaat zien. Zo hoeft goed niet louter goed, en slecht niet per se slecht te zijn. Het aspect versterkt ook je intuïtie: vaar je daarop dan zul je merken dat dit ook je carrière gunstig beïnvloedt. Financieel kan het nog steeds alle kanten op schieten; de uitdaging zit ‘m niet in de cijfers, maar in de manier hoe je met deze instabiliteit omgaat. Je sterke betrokkenheid op je werk is mooi – en levert ook wat op! – maar vergeet het thuisfront niet.
Ons credo voor jou is: wie buiten zekerheid wil creëren, moet die eerst binnen verankeren.

Stier 21 april – 21 mei
Loslaten is normaal gesproken voor de vasthoudende Stier een enorme uitdaging. Vooral als er geen zekerheid tegenover staat. Nu echter drijft rusteloosheid je naar buiten. Je wilt uitbreken, reizen, misschien even weg van alle verantwoordelijkheden. Maar vrijheid is in de eerste plaats een gevoel, geen vorm. Beweeg je bijvoorbeeld mee met de veranderingen op je werk, dan krijg je daar de nodige erkenning voor. In de liefde kan je vrijheidsdrang je relatie danig op de proef stellen. Een losgeslagen Stier werkt verwarrend. Als je je partner niet kwijt wilt, besteed daar dan aandacht aan!
Ons credo voor jou is: jouw begrip voor andermans onbegrip schept ruimte om jou te willen begrijpen.

Tweelingen 21 mei – 21 juni
Je rol in de maatschappij wordt de laatste jaren sterk gekleurd door idealisme. Dit kan inhouden dat je iets goeds zou willen doen voor ‘de wereld’, het kan ook zijn dat je droomt van de ideale baan waarvan het maar de vraag is of die bij je past. Pas als je weet wat je wezenlijk inspireert, rust er zegen op je werk. Financieel kom je voor (waarschijnlijk leuke) verrassingen te staan. Waar de liefde langere tijd een serieuze/zware aangelegenheid was, daar wordt het nu een feest. Let bij een eventuele nieuwe relatie wel op of je op dezelfde golflengte zit.
Ons credo voor jou is: oude ideeën loslaten helpt je om een nieuwe ideeën op te doen.

Kreeft 21 juni – 21 juli
Net als het afgelopen jaar, worden de Kreeften op de proef gesteld. De problemen kunnen gerelateerd zijn aan relatie, geld of gezondheid, maar daar ligt niet de oorzaak. Laat al je dogma’s los en probeer te voelen waar het je in de kern om gaat. Jij immers bent het criterium. Leef je vandaaruit dan werpt dit op alle terreinen van je leven zijn vruchten af. Na 7 maart waait er een frisse wind door je vriendenkring; er zijn vrienden waar je niet blind meer op kunt rekenen, maar je komt gelukkig ook nieuwe, voor jou interessante en spannende mensen tegen.
Ons credo voor jou is: waar emoties met je aan de haal gaan, daar kunnen gevoelens je leiden.  

Leeuw 21 juli – 21 augustus
In je werk doen zich onverwacht allerlei ingrijpende veranderingen voor. Een andere baan of een nieuwe koers: het roer gaat om! Daarbij kom je precies de mensen tegen die je nodig hebt. Ook je vrienden en (zaken)partner steunen je. Dat kun je goed gebruiken, want je zult worden gedwongen oude patronen los te laten om jezelf opnieuw uit te vinden. Zolang je je emoties (angst/frustratie/ongeduld) goed managet – dat is iets anders dan onderdrukken – hoef je er niet het slachtoffer van te worden. Meditatie kan hierbij zeer helpend zijn. Wellicht fijn om te weten dat behalve heel hard werken, er ook veel plezier op de agenda staat!
Ons credo voor jou: gillen of genieten in de achtbaan: that’s the question.

Maagd 21 augustus – 21 september
Thuis is het naar je zin: je hebt de boel net opgeknapt of staat op het punt dit te doen. Je ontmoet mensen die als familie voor je zijn en je onvoorwaardelijk zullen steunen. Wat je vooral nodig hebt, is een vriend(in) of geliefde met wie je op hetzelfde spirituele/gevoelsmatige niveau zit. Misschien mede door dit contact doe je veel nieuwe inzichten op en ga je het leven vanuit een breder perspectief bekijken. (Klein)kinderen zoeken naar grenzen; gun ze die, dat geeft rust. Geld is dit jaar geen issue: je verdient het fluitend!
Ons credo voor jou is: kijk in de spiegel en je ziet een mens die je liefde meer dan waard is!

Weegschaal 21 september – 21 oktober
Waar menig relatie de afgelopen jaren grote veranderingen heeft ondergaan, daar keert in maart definitief de rust weer. Als er al sprake is van verrassingen, dan vinden die plaats in bed of op de bankrekening van je partner. Voor Weegschalen die op enigerlei met communicatie te maken hebben, wordt het een succesvol jaar. Waar het gaat om gezondheid: lees alles over de relatie tussen lichaam en geest. En pas het toe! Familie is komend jaar het thema: maak van je hart geen moordkuil. Drukken lasten te zwaar, roep dan hulp in. Je hoeft niet alleen te staan.
Ons credo voor jou is: als shit zich te lang heeft opgehoopt, is het wijs die eerst door te trekken.

Schorpioen 21 oktober- 21 november
Afgelopen jaar konden de emoties hoog oplopen, nu kom je in rustiger vaarwater. Je bent tevreden met je huis, maakt er een mooie plek van waar je graag mensen ontvangt. Je geloof in rijkdom is je grootste kapitaal. Begin december is de kans zeer aanwezig dat je wat je financieel voor ogen had, hebt bereikt. Komend jaar is alleen minder geschikt om te speculeren. Wees flexibel waar het relaties aangaat. Zowel voor bestaande liefdes als voor nieuwe geldt: de ander is minder voorspelbaar dan je denkt. Lastig voor de aan zekerheid hangende Schorpioen, maar die ruimte zul je moeten incalculeren.
Ons credo voor jou is: dat de ander je de liefde niet dagelijks verklaart, betekent niet dat hij/zij niet van je houdt.  

Boogschutter 21 november – 21 december
Het zit de Boogschutters mee. Daar ga je fijn van genieten: lekker eten, goede wijn en als je niet oppast nieuwe kleren in een maat groter. Ook waar je de afgelopen jaren in de relatie wat onderkoeld leek, daar heb je nu weer kleur op je wangen. Grote veranderingen betreffen je werk en de manier waarop je met je gezondheid omgaat. Een conflict binnen de familie heeft te maken met kwetsbaarheid waarbij jouw directheid als hard wordt ervaren. Van de inspanning die het vraagt om hiermee om te leren gaan, groei je.
Ons credo voor jou is: bij jou gaat de liefde niet door de maag, maar bloeit hij op tijdens het gesprek aan tafel.

Steenbok 21 december – 21 januari
Waar instabiliteit de afgelopen jaren het leven thuis kleurde, daar komt nu meer rust. Het wordt een jaar van innerlijke groei. Meditatie kan voor vele aha-momenten zorgen die intense veranderingen in jou, en indirect de mensen om je heen, meebrengen. Iets waar iedereen blij van wordt. Je zesde zintuig is actiever en sterker dan normaal; vaak zie je de oplossing al nog voor een probleem zich heeft gemanifesteerd. Schrijf daarom je dromen op en lees die regelmatig terug. Hoewel jij prima je eigen boontjes kunt doppen, realiseer je dat ook jij warmte van anderen nodig hebt.
Ons credo voor jou is: omdat we onze dromen ’s nachts niet bedenken, kunnen ze ons ook niet bedriegen.

 Waterman 21 januari – 21 februari
De verschuiving van Uranus naar Stier zorgt voor onrust binnen de familie. Stemmingen kunnen zo snel omslaan dat je nergens meer vanzelfsprekend vanuit kunt gaan. De onrust kan zich ook vertalen in het steeds weer veranderen van je huis. Waar je liefdesleven turbulent is, daar floreert je sociale leven. Je ontmoet mensen waar je wat aan hebt. Begin december raak je mogelijk betrokken bij altruïstische/ spirituele activiteiten en maak je (daarmee) niet alleen een innerlijke groei door, het zal ook goed blijken te zijn voor je carrière. De inzichten die je opdoet, maken je sterk.
Ons credo voor jou is: wie zijn helderheid van geest koppelt aan meditatie, kan spreken vanuit meesterschap.

 Vissen 21 februari – 21 maart
Al enige jaren ben je sensitiever dan normaal. Jij kunt letterlijk de pijn voelen van andermans klachten terwijl je zelf zo gezond bent als een vis. Omring je daarom met positieve mensen. In de liefde is het rustig, maar in je vriendenkring is het drama. Hoeft niets met jou te maken hebben, maar kan je wel de vriendschap kosten. Laat gaan; in december wordt het weer gezellig. Financieel heb je (online?) de nodige avonturen beleefd. Wat de afloop ook was, je carrière zit enorm in de lift dus met die financiën komt het hoe dan ook goed.
Ons credo voor jou is: gevoeligheid is als een thermometer: die heeft geen koorts, die meet hem.Reacties

reacties


Advertentie

Amber ging voor goud en verovert de wereld!

Wie de prestigieuze Wellaprijs Colorvision Gold wil winnen, moet het vak verstaan, creatief zijn in kleurgebruik, en zorgen dat de look voor het model ook draagbaar is. Bovendien zal je het eindresultaat zo moeten presenteren aan de jury, dat die als...


Advertentie

Stadskaffee laurens

Don’t tell them, show them, zeggen ze in de filmwereld. Want wat valt er nog te zeggen als je deze foto’s ziet? Hooguit dat het een ware belevenis is om er te zijn. en stadskaffee met een wijnkamer, een herenkamer, een biljartkamer, een grote ba...


Advertentie

Kom uit de verf!

Als leidinggevende bij meerdere bedrijven waarbij ze menig medewerker moest beoordelen op zijn of haar functioneren, ontdekte Tamara Kooijman dat dit deel van haar werk haar bij uitstek trok. Ze besloot zich om te scholen tot loopbaanadviseur en star...


Advertentie

Aandacht = resultaat!

Wie in de zomer een ‘beach body’ wil hebben, moet alvast in de winter aan de slag. En dan niet alleen in januari om de lekkernijen van de feestdagen kwijt te raken; voor blijvend resultaat moet beweging een vaste routine worden. Maar hoe breng je...


Advertentie

25 jaar Bergerac!

Al 25 jaar is Bergerac een begrip. Niet alleen in de regio, ook bij de duizenden toeristen die ieder jaar de woon- leef- en genietwinkel weer binnenlopen. Om vooral die laatste groep tegemoet te komen, is er straks ook een Bergerac webshop. In de win...


Advertentie

Hesron Bon schreef een boek op zijn telefoon

'Het perfecte plaatje bestaat niet’ Nadat zijn toenmalige vriendin twee jaar geleden een streep zette onder hun relatie, wist Hesron zich geen raad met de leegte na haar vertrek. De wanhoop dreef hem tot het aanmaken van een account op een datings...


Advertentie

Bachelor party in stijl

Met de bruiloft in zicht is een bachelor party waarbij vriendinnen zich uitputten om een verrassend programma in elkaar te draaien, niet meer weg te denken. Zo ook voor Anne die terugkijkend de lingerie styling party de absolute kers op de taart vond...


Advertentie

Staunton: van levende legende tot fashion brand

Intuïtief, onafhankelijk, alternatief De Amerikaanse surfheld van weleer, Robby Naish - zijn tweede naam Staunton- is voor Maartje van Egmond het toonbeeld van een sterke onafhankelijke geest, die er een unieke leefwijze op nahoudt en volledig op z...


Advertentie

WINACTIE Beautystudio Anoeska de Wit

MAGGS mag 3 behandelingen weggeven van de vernieuwde BeautyStudio Anoeska de Wit Wie BeautyStudio Anoeska de Wit binnenwandelt, wordt getroffen door de nieuwe, rustige, lichte ruimte. Wat niet nieuw is, zijn de behandelingen. Een opsomming: facials,...


Advertentie

Bij twijfel: doorlopen!

Moodboard is je gids Met dank aan Kim Beijen Styling | 06 - 53 142 421 Kim Meertens-Beijen heeft al vele particulieren en grote bedrijven geholpen bij de styling van hun nieuwe of pas gerenoveerde pand. De wetmatigheden die ze daarbij hanteert, zij...


Advertentie

‘Groene’ investering komt naar je toe!

Het was liefde op het eerste gezicht: Suzanne en Johan keken op Funda en vielen als een blok voor het huis van hun dromen. Ze brachten eigen geld in, dus een hypotheek leek geen probleem. Er volgden gesprekken met hypotheekverstrekkers, maar hun woon...


Advertentie

15.09.2018: Shoppingday Heiloo!

Kom op 15.09.2018 naar Shoppingday Heiloo Stationscentrum! Onderstaande deelnemers organiseren deze feestelijke dag met een dagvullend programma en vele extra's: MvD Styles - Kado & Zo - Kèk Women - Teesti - Wildschut - Salon 81 Programm...


Advertentie

Koele kamers dankzij fluisterstille airco

Een auto met airco. Nog geen twintig jaar geleden was dat een echte luxe, inmiddels heeft zelfs het kleinste bolhoedje op wielen een heus klimaatsysteem aan boord. De verwachting is dat het in onze huizen niet anders zal gaan. Een koele zolderkamer o...


Advertentie

MAGGS culinaire deal: Cunst

Waar Eelke ten Broeke oprecht gelukkig van wordt, is koken en gasten een perfecte avond bezorgen. Zijn restaurant Cunst staat niet alleen voor eerlijke, landelijke en zoveel mogelijk biologische producten, maar betrekt deze ook bij voorkeur uit de ei...


Advertentie

Door het oog van de camera

Reisprogramma’s zijn in. Tachtigjarigen mogen voor de camera ijsberen gaan bekijken, we beleven angstige avonturen mee over smalle weggetjes langs ravijnen, of we zien hoe Floortje alles trotseert om aan het einde van de wereld een eenzame bewoner ...