Adverteren

Adverteren in MAGGS

Advertentie

Meestal wordt een advertentie vormgegeven door een reclamebureau in de kleuren en lettertypes (huisstijl) van het desbetreffende bedrijf. U kunt de advertentie ook door de vormgevers van MAGGS laten maken.

Advertorial

Een advertorial is een advertentie die de opzet heeft van een redactioneel artikel. Voor de lezer is het niet direct duidelijk dat het om een advertentie gaat. Daarom worden advertorials vaak beter gelezen dan een gewone advertentie waardoor ze ook beter scoren. Daarbij komt dat men in een advertorial meer informatie kwijt kan. MAGGS denkt creatief mee over de invulling, verzorgt de tekst, vormgeving en eventueel fotografie.

Shopping

Een shopping is een collage van producten met een kort stukje tekst en een pakkende kop. Het is een etalage van de winkel waarmee de lezer wordt verleid om naar de (online)winkel te gaan. De collage kan bestaan uit sfeerbeelden of uit (vrijstaande) producten.

Online bedrijfspagina (maggsmagazine.nl/ondernemers)

Bedrijfsinformatie (advertorial) met 4 foto’s, links naar alle eerdere artikelen in MAGGS, simpel contact via contactformulier, visitekaartje met foto en gegevens, overal goed deel- en leesbaar, makkelijk vindbaar op Google.

Waarom adverteren in MAGGS?

  1. Al 7,5 jaar een succesvol medium
  2. Hoge oplage van minimaal 22.000
  3. Onderzoek: hoge respons
  4. Bereik van > 80.000 lezers
  5. Leestafels en huis-aan-huis
  6. Product van professionals
  7. Trouwe adverteerders
  8. Sterk meedenkend team
  9. Lezers houden van MAGGS
  10. Blijft ontwikkelen!

Verspreiding 4 x per jaar

MAGGS Winter: 27 nov – 1 dec 2019
MAGGS Lente: 4 – 10 maart 2019

Tarieven

Voor tarieven neemt u contact op met een van onze
media-adviseurs.

Verspreiding

Minimaal 22.000 gedrukte exemplaren via leestafels, afhaalpunten en adverteerders. Alle artikelen komen ook als deelbare berichten en als magazine online.

Bergen, Bergen aan Zee, Groet, Schoorl, Egmond, Alkmaar, Oudorp, Heiloo, Castricum, Limmen, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Sint Pancras, Langedijk, Noord- en Zuid Scharwoude. In bovengenoemde plaatsen worden 17.000 exemplaren huis-aan-huis en 5.000 via leestafels en adverteerders verspreid.

Leestafels o.a: praktijken (huisarts, tandarts, fysio), horeca, hotels, schoonheids- en kapsalons, sportcentra (golf, tennis, hockey).

Contact

Voor meer informatie over adverteren, voorkeurspagina’s, exclusiviteit of een creatief idee neemt u contact op met media-adviseurs:

Leontine Schipper

regio Heiloo, Egmond, Castricum, Schagen, Warmenhuizen, Heerhugowaard e.o.
leontine@maggsmagazine.nl
06 18 19 1139

Babette Felius

regio Alkmaar, Bergen, Schoorl
babette@maggsmagazine.nl
072 589 67 43

Adverteerders over MAGGS